Натуральна бавовна

Натуральна бавовна

Дублерін SNT 140/9 Е Білий (50пог. м)
5 460 ₴ Дублерін SNT 140/9 Е Білий (50пог. м)Код: СТРОНГ-0649
Дублерін SNT 140/9 E Білий (5 пог. м.)
765,50 ₴ Дублерін SNT 140/9 E Білий (5 пог. м.)Код: СТРОНГ-0894
Дублерін SNT 140/9 E чорний (5 пог. м.)
869,40 ₴ Дублерін SNT 140/9 E чорний (5 пог. м.)Код: СТРОНГ-0895
Дублерін SNT N089/15, колір - білий (50пог. м.)
3 720 ₴ Дублерін SNT N089/15, колір - білий (50пог. м.)Код: СТРОНГ-0637