Тасьма Самоса

Тасьма Самоса

Декоративна атласна тасьма "Самоса" 17 мм - айворі
7,70 ₴
від 22 шт. 6,75 ₴/шт.
Декоративна атласна тасьма "Самоса" 17 мм - айворіКод: СИНДТЕКС-2681
Декоративна атласна тасьма "Самоса" 17 мм - червона
7,70 ₴
від 22 шт. 6,75 ₴/шт.
Декоративна атласна тасьма "Самоса" 17 мм - червонаКод: СИНДТЕКС-2682
Декоративна атласна тасьма "Самоса" 17 мм - рожевий
7,70 ₴
від 22 шт. 6,75 ₴/шт.
Декоративна атласна тасьма "Самоса" 17 мм - рожевийКод: СИНДТЕКС-2683
Декоративна атласна тасьма "Самоса" 17 мм - білий
7,70 ₴
від 22 шт. 6,75 ₴/шт.
Декоративна атласна тасьма "Самоса" 17 мм - білийКод: СИНДТЕКС-2687